Salát z fazolek
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 198 kcal
- Sacharidy 38 g
- Tuky 7 g
- Sodík 84 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 38 g
- Cholesterol 2.8 mg
- Draslík 714.7 mg
- Vláknina 26600 mg
- Vitamín A 26600 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.6 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Zelené fazolky zbavíme vláken, vypereme je, zalijeme teplou vodou a uvaříme doměkka. 
- 
                                2Potom fazolky scedíme, propláchneme je studenou vodou a necháme okapat. Prochladlé nakrájíme na kousky asi 3cm dlouhé a dáme do mísy. 
- 
                                3Ve vodě rozpustíme sůl, cukr a přidáme ocet a celý pepř. Převaříme a necháme trochu vychladnout. 
- 
                                4Marinádou přelijeme fazolky, promícháme a necháme v lednici vychladit. Před podáváním pokapeme každou porci olejem. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        