Ovocný salát s vinným nálevem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Mandle
  • 3 ks Jablka
  • 3 ks Pomeranče
  • 1 šálek Víno bílé
  • 0.5 šálek Voda pitná
  • 3 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 315 kcal
  • Sacharidy 54 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 6 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 54 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 564.7 mg
  • Vláknina 15950 mg
  • Vitamín A 15950 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 86.7 mg
  • Vitamín E 3.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Víno s vodou a s cukrem svaříme a necháme vychladnout.

  • 2

    Oloupaná jablka a pomeranče nakrájíme na plátky a přelijeme je vychladlým nálevem.

  • 3

    Salát zdobíme na plátky nakrájenými mandlemi.

Komentáře k receptu