Směs salátů s vejci
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 521 kcal
- Sacharidy 30 g
- Tuky 36 g
- Sodík 522 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 30 g
- Cholesterol 552 mg
- Draslík 688.8 mg
- Vláknina 9603.3 mg
- Vitamín A 9603.3 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 21.6 mg
- Vitamín E 3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Mangold, čekanku a amarant opláchneme a necháme okapat. Poté je blanširujeme - na tři minuty je vložíme do vroucí vody. Vejce rozšleháme, osolíme a opepříme. 
- 
                                2Blanšírované saláty osmažíme na oleji, zaprášíme paprikou, zalijeme rozšlehanými vejci a pod poklicí na mírném plameni smažíme zhruba 6 minut. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        