Celer pečený
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 408 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 42 g
 - Sodík 218 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 27 mg
 - Draslík 520 mg
 - Vláknina 6431.5 mg
 - Vitamín A 6431.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 6.2 mg
 - Vitamín E 0.9 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Celer oloupeme a nakrájíme na plátky asi 5mm silné. Osolíme je, poprášíme moukou a na oleji opečeme dozlatova.
 - 
                                2
Hotové necháme okapat na papírovývh ubrouscích.
 - 
                                3
Před podáváním pečený celer pokapeme máslem. Podáváme k luštěninám, pečeni, minutkám nebo s bramborovou kaší.