Humrová pomazánka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Štika obecná
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Citronová šťáva
  • 1 hrst Celer bulvový
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Cukr krupice
  • 1 hrnek Majolka
  • 3 polévková lžíce Jogurt bílý
  • 1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 820 kcal
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 170 g
  • Sodík 65 mg
  • Bílkoviny 10 g
  • Uhlovodany 2 g
  • Cholesterol 225.6 mg
  • Draslík 34.1 mg
  • Vláknina 2557.3 mg
  • Vitamín A 2557.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.7 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvaříme rybu s kouskem celeru, mrkví, pepřem, solí a octem. Necháme ve vývaru vystydnout.

  • 2

    Poté rybu vyjmeme, nasekáme na kousky a smícháme s majolkou, jogurtem, nastrouhanou mrkví a dochutíme citronovou šťávou a cukrem.

  • 3

    Podáváme vychlazené.

Komentáře k receptu