Zelenina s hřebenatkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 256 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 21 g
 - Sodík 220 mg
 - Bílkoviny 13 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 24.8 mg
 - Draslík 386.5 mg
 - Vláknina 1303.1 mg
 - Vitamín A 1303.1 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 14.6 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Spařená rajčata oloupeme, vykrojíme semena, rajčata nakrájíme na kostičky. Z oloupané okurky vykrojíme semínka a dužinu nakrájíme na kostičky. Hřebenatky (červenou část odkrojíme) nakrájíme na kostičky.
 - 
                                2
Citronovou šťávu smícháme s olejem, octem a solí.
 - 
                                3
V míse promícháme zeleninu s hřebenatkami a přelijeme připravenou zálivkou.