Cibule dušená s klobásou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 300 g Klobása Dunajská
  • 2 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 šálek Víno bílé
  • 1 šálek Hovězí vývar základní
  • 3 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 530 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 43 g
  • Sodík 228 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 7 g
  • Cholesterol 18 mg
  • Draslík 157.4 mg
  • Vláknina 1731.5 mg
  • Vitamín A 1731.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 19.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na polovině másla osmažíme klobásu nakrájenou na kolečka. Vyjmeme ji na mísu.

  • 2

    Do zbylého tuku vložíme nakrájenou cibuli, přidáme zbytek másla a smažíme dozlatova. Zaprášíme moukou, podlijeme vínem a vývarem, dosolíme, přidáme klobásu a dusíme, až je cibule měkká.

Komentáře k receptu