Thajská polévka s tofu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 627 kcal
 - Sacharidy 34 g
 - Tuky 50 g
 - Sodík 1302 mg
 - Bílkoviny 15 g
 - Uhlovodany 25 g
 - Cholesterol 4.5 mg
 - Draslík 615.5 mg
 - Vláknina 10198 mg
 - Vitamín A 10198 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.7 mg
 - Vitamín E 4.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Žampiony nakrájíme na plátky, tofu na kostičky. Cibulku omyjeme a pokrájíme na kolečka. Opláchnutý koriandr natrháme na menší kousky.
 - 
                                2
Olej rozpálíme v hrnci, přidáme houby a smažíme 3 minuty. Přidáme karí pastu a necháme 1 minutu prohřát. Poté vmícháme vývar, kokosové mléko, rybí omáčku, šťávu z limetky, tofu a cibulku. Přiklopené vaříme 5 minut.
 - 
                                3
Polévku servírujeme ozdobenou koriandrem.