Ravioly z červené řepy a kozího sýra

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 0 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Med včelí
  • 100 g Sýr kozí
  • 60 g Ocet ze šampaňského - Balsamic
  • 100 ml Olej olivový
  • 3 ks Červená řepa
  • 1 hrst Oříšky piniové
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Tymián sušený
  • 1 polévková lžíce Mléko polotučné
  • 1 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 652 kcal
  • Sacharidy 72 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 597 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 68 g
  • Cholesterol 19.9 mg
  • Draslík 1787.6 mg
  • Vláknina 29925.2 mg
  • Vitamín A 29925.2 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.9 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejprve očistíme řepu a nakrájíme na tenké plátky.

  • 2

    Poté svaříme ocet se solí a cukrem, přidáme med, tymián, olivový olej a vyšleháme do jemného krému. Smícháme jej s řepou, uzavřeme do pytlíku a necháme marinovat nejméně 12hodin.

  • 3

    Rozmícháme kozí sýr s mlékem, ochutíme solí a pepřem. Vždy na jeden plátek marinované řepy dáme lžičku ochuceného sýra a zakryjeme druhým plátkem řepy.

  • 4

    Rozdělíme na talíře, přelijeme dresinkem z červeného vína, posypeme nasucho opraženými piniovými oříšky, případně salátem a podáváme.

Komentáře k receptu