Hejk s bylinkovým máslem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 369 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 21 g
- Sodík 316 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 21 g
- Cholesterol 43.4 mg
- Draslík 648.1 mg
- Vláknina 8825.3 mg
- Vitamín A 8825.3 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 28.6 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Ryby zbavíme páteře i ploutví, omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a prudce opečeme z obou stran na rozpáleném sádle. 
- 
                                2Přendáme do trouby předehřáté na 170°C, necháme dopéci. 
- 
                                3Pečené ryby rozdělíme na talíře, navršíme na ně bylinkové máslo. Podáváme s bramborami, ozdobené sekanou petrželkou a plátky citrónu. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        