Pikantní hovězí pěti vůní
Suroviny
- 100 g Hrášek
 - 100 g Ořechy burské pražené
 - 100 g Kukuřice cukrová nakládaná
 - 200 g Rýže Basmati
 - 500 g Hovězí maso mleté
 - 40 ml Olej rostlinný
 - 1 ks Pórek
 - 1 ks Limetka
 - 1 špetka Sůl
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 1 stroužek Česnek
 - 2 polévková lžíce Koření pěti vůní
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 561 kcal
 - Sacharidy 40 g
 - Tuky 29 g
 - Sodík 271 mg
 - Bílkoviny 39 g
 - Uhlovodany 40 g
 - Cholesterol 77.5 mg
 - Draslík 913 mg
 - Vláknina 13142.2 mg
 - Vitamín A 13142.2 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 27.7 mg
 - Vitamín E 2.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rýži připravíme dle návodu na obalu. Ve wok pánvi rozpálíme olej a mlété maso 3 minuty smažíme. Poté do woku prolisujeme česnek, přidáme koření, na kolečka pokrájený pórek a kukuřici s hráškem. Za stálého míchání pak smažíme dalších 5 minut.
 - 
                                2
Vše dochutíme solí a pepřem, přidáme šťávu z limetky, oříšky a podáváme spolu s rýží.