Lančmít po znojemsku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 4 ks Okurky nakládané
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 20 dkg Cibule
  • 14 dkg Máslo čerstvé
  • 40 dkg Luncheon Meat
  • 20 dkg Houby čerstvé
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 643 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 57 g
  • Sodík 4176 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 102 mg
  • Draslík 386.2 mg
  • Vláknina 12931.2 mg
  • Vitamín A 12931.2 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 7.1 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 44.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme na části másla, přidáme houby, mouku, osmahneme, zalijeme vodou dle množství omáčky, osolíme, opepříme a povaříme.

  • 2

    Lančmít nakrájíme na kostky, osmahneme na troše másla a přidáme do omáčky.

  • 3

    Okurky nakrájíme na plátky a osmahneme na zbylém másle, vložíme do omáčky.

Komentáře k receptu