Vepřový nákyp s chlebem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 400 g Vepřové ve vlastní šťávě
  • 250 ml Mléko polotučné
  • 1 ks Cibule
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 3 stroužek Česnek
  • 2 dkg Tuk
  • 25 dkg Chléb konzumní
  • 2 polévková lžíce Strouhanka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 611 kcal
  • Sacharidy 41 g
  • Tuky 39 g
  • Sodík 140 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 223.7 mg
  • Draslík 96 mg
  • Vláknina 1270.5 mg
  • Vitamín A 1270.5 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Starší chléb bez kůrky nakrájíme na kostičky, maso z konzervy také. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme na tuku a přidáme ke směsi, osolíme, opepříme, přidáme utřený česnek, promícháme

  • 2

    zalijeme mlékem a rozšlehanými vejci.

  • 3

    Promícháme a dáme do tukem vymazaného a strouhankou vysypaného

  • 4

    pekáče. Zapečeme v předehřáté troubě.

Komentáře k receptu