Gnocchi zapečené se sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 30 g Máslo čerstvé
  • 100 g Sýr Fontina
  • 100 g Sýr Provolone
  • 500 g Bramborové noky
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 407 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 833 mg
  • Bílkoviny 16 g
  • Uhlovodany 22 g
  • Cholesterol 75.3 mg
  • Draslík 228.4 mg
  • Vláknina 2623.8 mg
  • Vitamín A 2623.8 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Troubu předehřejeme na 200C.

  • 2

    Bramborové noky uvaříme v osolené vodě, vyjmeme a necháme okapat. Poté je rozložíme do vymazané zapékací mísy, poklademe kousky másla, posypeme petrželkou, ochutíme solí a pepřem. Poklademe plátky sýrů a zapékáme cca 10min až se sýr roztaví. Rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Komentáře k receptu