Svařené víno s pomerančovou kůrou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 261 kcal
- Sacharidy 33 g
- Tuky 0 g
- Sodík 11 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 33 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 300.9 mg
- Vláknina 11141 mg
- Vitamín A 11141 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.9 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V hrnci uvedeme do varu vodu se skořicí, sušeným zázvorem, hřebíčky, kousky pomerančové kůry a cukrem. Uvaříme hustý sirup. 
- 
                                2Potom přilijeme červené víno a zahříváme téměř k bodu varu. 
- 
                                3Ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        