Svařené víno z mikrovlnky
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 459 kcal
- Sacharidy 73 g
- Tuky 0 g
- Sodík 15 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 73 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 415.7 mg
- Vláknina 21924 mg
- Vitamín A 21924 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.6 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Do vhodné nádoby vlijeme červené víno, přidáme cukr, hřebíček a skořici. Vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 3 minuty. 
- 
                                2Potom výkon snížíme na polovinu a vaříme ještě 5 minut. 
- 
                                3Před podáváním odstraníme hřebíček a skořici. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        