Svařené víno
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 322 kcal
- Sacharidy 49 g
- Tuky 0 g
- Sodík 12 mg
- Bílkoviny 1 g
- Uhlovodany 49 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 381.1 mg
- Vláknina 23846.5 mg
- Vitamín A 23846.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 20.3 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Červené víno nalijeme do smaltovaného hrnce, přidáme cukr, celý hřebíček, skořici a dáme vařit. 
- 
                                2Jakmile přejde víno varem, odstavíme je z ohně a vložíme do něho kolečko omytého citronu i s kůrou. 
- 
                                3Víno přelijeme do sklenic. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        