Vepřové s rajčátky a fazolemi

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 45 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Vepřové kotlety
  • 200 g Rajčata
  • 400 g Fazole v tomatové omáčce
  • 1 ks Cibule
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 špetka Oregano sušené
  • 2 špetka Bazalka sušená
  • 2 polévková lžíce Olej slunečnicový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 407 kcal
  • Sacharidy 35 g
  • Tuky 16 g
  • Sodík 779 mg
  • Bílkoviny 31 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 69 mg
  • Draslík 723.7 mg
  • Vláknina 19408 mg
  • Vitamín A 19408 mg
  • Vitamín B6 0.9 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 17.6 mg
  • Vitamín E 3.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Plátky kotlety naklepeme, podle chuti osolíme, opepříme a nakrájíme na nudličky nebo na malé kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno, rajčata na menší kousky.

  • 2

    Cibuli usmažíme na oleji do růžova, přidáme maso, oregano a sušenou bazalku. Přiklopíme poklicí a dusíme do vydušení na tuk.

  • 3

    Přidáme nakrájená rajčata a krátce podusíme.

  • 4

    Dochutíme solí, vlijeme celý obsah konzervy, prohřejeme a odstavíme.

Komentáře k receptu