Pivní chléb s chlebovou a žitnou moukou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 225 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 350 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • 140 ml Voda pitná
  • 3 kávová lžička Kmín drcený
  • 1 ks Droždí
  • 50 dkg Mouka chlebová
  • 15 dkg Mouka žitná
  • 1 polévková lžíce Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 247 kcal
  • Sacharidy 48 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 153 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 37 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 159.2 mg
  • Vláknina 2652 mg
  • Vitamín A 2652 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 9.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    1.Do pekárny dáme prvně vše tekuté a kmín.

  • 2

    2. Potom dáme mouky do jednoho rohu sůl,do prostřed důlek a dáme kvasnice zahrnem.

  • 3

    3.Zapneme program KLASIK,velikost 2,střední pečení .

Komentáře k receptu