Pudinkové hody II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 732 kcal
 - Sacharidy 96 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 7 mg
 - Bílkoviny 30 g
 - Uhlovodany 55 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 204.1 mg
 - Vláknina 13301 mg
 - Vitamín A 13301 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 26.3 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vždy z 0,5 litru mléka, 1 lžíce cukru a 1 pudinkového prášku uvaříme odděleně vanilkový, čokoládový a karamelový pudink.
 - 
                                2
Formu vypláchneme studenou vodou a pak do ní postupně nalijeme za sebou vlažný vanilkový, karamelový a čokoládový pudink tak, aby každý tvořil jednu vrstvu.
 - 
                                3
Formu vložíme do chladničky a pudink necháme do druhého dne chladit.
 - 
                                4
Pak pudinkovou bábovku vyklopíme na plochou mísu, střed naplníme rozmačkanými ostružinami s vanilkovým cukrem a celou potřeme do tuha našlehanou smetanou.