Brambory Byron

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Máslo čerstvé
  • 50 g Sýr Eidam cihla 40%
  • 200 ml Olej stolní
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 dl Mléko polotučné
  • 1 kg Brambory
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 831 kcal
  • Sacharidy 33 g
  • Tuky 74 g
  • Sodík 219 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 31 g
  • Cholesterol 69.3 mg
  • Draslík 1033.5 mg
  • Vláknina 12539.8 mg
  • Vitamín A 12539.8 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 28.5 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 35.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory upečeme ve slupce. Oloupeme je, dužinu rozmačkáme vidličkou a přidáme máslo, sůl a pepř.

  • 2

    Tvoříme větší medailonky a po obou stranách je osmažíme na oleji.

  • 3

    Pokrm pokapeme mlékem, posypeme nastrouhaným sýrem a dáme zapéci.

Komentáře k receptu