Olomoucká pomazánka

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Máslo čerstvé
  • 200 g Tvaroh tučný
  • 1 ks Kmín drcený
  • 1 ks Sůl
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Paprika mletá sladká
  • 6 ks Sýr Tvarůžky
  • 1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • 1 polévková lžíce Pažitka
  • 3 polévková lžíce Pivo světlé 10% 3,9% obj.
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 480 kcal
  • Sacharidy 20 g
  • Tuky 22 g
  • Sodík 96917 mg
  • Bílkoviny 56 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 37.5 mg
  • Draslík 515.1 mg
  • Vláknina 11430 mg
  • Vitamín A 11430 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.3 mg
  • Vitamín E 3.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 175.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V misce utřeme tvarůžky, tvaroh a máslo.

  • 2

    Přimícháme nastrouhané cibule a přidáme sůl, kmín, papriku.

  • 3

    Hotovou pomazánku natřme na plátky tmavého chleba a posypeme nasekanou pažitkou.

Komentáře k receptu