Zeleninový hrnec
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 322 kcal
 - Sacharidy 35 g
 - Tuky 16 g
 - Sodík 736 mg
 - Bílkoviny 11 g
 - Uhlovodany 35 g
 - Cholesterol 22.2 mg
 - Draslík 974.8 mg
 - Vláknina 12551.8 mg
 - Vitamín A 12551.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 30.2 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Slaninu nakrájíme na kostičky a rozpustíme na pánvi. Přidáme oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli a osmahneme ji.
 - 
                                2
Oloupané brambory a mrkev nakrájíme na plátky.
 - 
                                3
Do sádlem vymazané remosky rozložíme vrstvu brambor a mrkve, osolíme, posypeme kořením a poklademe částí cibule. Vrstvy opakujeme.
 - 
                                4
Nakonec vše zalijeme vývarem a pokrm v remosce dusíme doměkka.