Zeleninový hrnec s bramborami
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 214 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 3 g
- Sodík 420 mg
- Bílkoviny 27 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 469.9 mg
- Vláknina 9093.1 mg
- Vitamín A 9093.1 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 14.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Oškrábané brambory nakrájíme na silnější plátky a povaříme asi 15 minut. 
- 
                                2V kastrolu na olivovém oleji zprudka orestujeme oloupanou, na dílky nakrájenou cibuli a mrkev. Přidáme na kostičky nakrájenou šunku, nasekaný česnek a fazolky. Zalijeme loupanými nakrájenými rajčaty a dochutíme solí, pepřem a rozmarýnem. 
- 
                                3Do pekáčku rozložíme brambory, zalijeme připravenou směsí z kastrolu a dusíme ve středně vyhřáté troubě doměkka. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        