Bramborová kaše zapečená se zelím a sýrem
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 246 kcal
- Sacharidy 19 g
- Tuky 12 g
- Sodík 187 mg
- Bílkoviny 11 g
- Uhlovodany 15 g
- Cholesterol 20.6 mg
- Draslík 537.2 mg
- Vláknina 6000 mg
- Vitamín A 6000 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 13.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Kysané zelí překrájíme na kousky a podusíme doměkka na slanině nakrájené na kostičky. Během dušení zelí mírně podlijeme vodou. 
- 
                                2Oloupané, na kostky nakrájené brambory uvaříme v osolené vodě, slijeme a s horkým mlékem a kouskem másla je vymícháme na hladkou kaši. 
- 
                                3Remosku vyložíme pečicím papírem a naplníme polovinou kaše. Na kaši rozložíme zelí a přikryjeme zbylou bramborovou kaší. Povrch zakapeme máslem a posypeme nastrouhaným sýrem. 
- 
                                4Pokrm zapékáme do rozpuštění sýru. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        