Vepřové hašé

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 480 g Vepřové ve vlastní šťávě
  • 100 ml Hovězí vývar základní
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 2 ks Žemle tuková
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 dkg Mouka pšeničná hladká T 650
  • 5 polévková lžíce Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 504 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 37 g
  • Sodík 145 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 170.1 mg
  • Draslík 72.9 mg
  • Vláknina 1204.8 mg
  • Vitamín A 1204.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 4.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Housky nakrájíme na plátky, zakapeme mlékem a necháme nasát.

  • 2

    Na sádle z konzervy osmahneme drobně nakrájenou cibuli,

  • 3

    zaprášíme moukou a osmahneme, zalijeme vývarem, osolíme, opepříme a dobře povaříme.

  • 4

    Vmícháme drobně nakrájené maso z konzervy, rozmělněné housky, promícháme a chvíli podusíme.

  • 5

    Před podáváním vmícháme vejce a necháme je srazit.

Komentáře k receptu