Fazole s kuřecím masem

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 160 g Fazole červené sterilované
  • 150 g Kuřecí prsa
  • 5 g Sůl
  • 1 kávová lžička Olej olivový extra panenský
  • 1 ks Pórek
  • 2 ks Rajčata
  • 2 stroužek Česnek
  • 1 polévková lžíce Ocet vinný
  • 1 polévková lžíce Cukr krupice
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 324 kcal
  • Sacharidy 50 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 333 mg
  • Bílkoviny 24 g
  • Uhlovodany 50 g
  • Cholesterol 48 mg
  • Draslík 1007.2 mg
  • Vláknina 17070 mg
  • Vitamín A 17070 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 34.5 mg
  • Vitamín E 2.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Pórek nakrájíme na půlkolečka a osmahneme na olivovém oleji.

  • 2

    Kuřecí maso nakrájíme na kousky a přidáme k pórku. Až je orestované přidáme fazole, drcený česnek a na kousky nakrájené oloupané rajče.

  • 3

    Chvíli povaříme a odstavíme. Dosolíme.

  • 4

    Podáváme se zálivkou z cukru a octu.

Komentáře k receptu