Cizrnový salát se sušenými rajčaty

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 200 g Cizrna konzervovaná
  • 100 g Prosciutto sušené
  • 50 g Rukola
  • 50 g Pórek
  • 100 g Rajčata sušená
  • 7 g Pepř černý mletý
  • 0.5 ks Limetka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 260 kcal
  • Sacharidy 34 g
  • Tuky 12 g
  • Sodík 312 mg
  • Bílkoviny 7 g
  • Uhlovodany 34 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 236.1 mg
  • Vláknina 21500 mg
  • Vitamín A 21500 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 12.3 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Prosciutto nakrájíme na proužky a osmažíme nasucho na pánvi.

  • 2

    Smícháme ho s vařenou cizrnou, rukolou, pórkem nakrájeným na kolečka.

  • 3

    Přidáme okapaná rajčata nakrájená na proužky.

  • 4

    Ochutíme limetkovou šťávou a pepřem.

Komentáře k receptu