Telecí játra na cibuli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 273 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 97017 mg
 - Bílkoviny 31 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 503.9 mg
 - Draslík 644.9 mg
 - Vláknina 6165.8 mg
 - Vitamín A 6165.8 mg
 - Vitamín B6 1.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 2.9 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 10.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Telecí játra pouze otřeme, odstraníme blány a nakrájíme na malé kousky.
 - 
                                2
Očištěnou cibuli nakrájíme na jemno, zpěníme na sádle do žluta, přidáme nakrájené maso, opepříme a za stálého míchání opékáme, až budou dostatečně opečená.
 - 
                                3
Hotová játra přendáme na teplou mísu, šťávu zaprášíme hladkou moukou, krátce povaříme. Poté podlijeme 3 lžícemi vývaru, krátce povaříme a játra přelijeme.