Vařená červená řepa s tuňákem a cibulí

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 180 g Tuňák v rostlinném oleji
  • 1 ks Šalotka
  • 2 ks červená řepa vařená
  • 1 špetka Sůl
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 122 kcal
  • Sacharidy 29 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 253 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 29 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 567.8 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0.6 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 13.6 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vařenou červenou řepu očistíme a nakrájíme na plátky.

  • 2

    Plátky urovnáme na talíř a navrch opatrně vyklopíme tuňáka z konzervy. Posypeme oloupanou, na kolečka nakrájenou šalotkou a podle chuti osolíme.

Komentáře k receptu