Jáhly na slano II

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 10 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 100 g Jáhly vařené
  • 5 ks Rajčata
  • 1 hrst Petržel - nať
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 5 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 362 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 33 g
  • Sodík 255 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 16 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 1000.7 mg
  • Vláknina 10263 mg
  • Vitamín A 10263 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 61.9 mg
  • Vitamín E 2.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytá rajčata zbavíme zrníček a spolu s omytou petrželovou natí je nadrobno nakrájíme.

  • 2

    Předem uvařené jáhly promícháme s rajčaty a petrželkou. Pokrm podle chuti osolíme, opepříme a nakonec přelijeme olivovým olejem.

Komentáře k receptu