Vepřové maso upravené s kukuřicí

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 7 g Sůl
  • 7 g Pepř černý mletý
  • 400 g Vepřová plec
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Okurky nakládané
  • 1 ks Rajčata
  • 1 ks Paprika
  • 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
  • 1 polévková lžíce Olej rostlinný
  • 4 polévková lžíce Kukuřice
  • 6 polévková lžíce Kečup
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 339 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 1875 mg
  • Bílkoviny 19 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 71 mg
  • Draslík 429.7 mg
  • Vláknina 4427.7 mg
  • Vitamín A 4427.7 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 6.2 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vepřovou plec nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme.

  • 2

    Na oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a papriku. Přidáme maso a osmažíme dozlatova.

  • 3

    Poté přidáme všechny ostatní suroviny – nakrájené najemno a rajče oloupané.

  • 4

    Podle potřeby přiléváme vodu a dusíme doměkka – asi 30 minut.

  • 5

Komentáře k receptu