Salát z telecího masa a vajec

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 80 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Majonéza
  • 250 g Telecí plec
  • 1 kávová lžička Hořčice
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Pepř černý mletý
  • 2 ks Cibulka jarní
  • 4 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 357 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 28 g
  • Sodík 97161 mg
  • Bílkoviny 21 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 299.1 mg
  • Draslík 446.3 mg
  • Vláknina 5861.5 mg
  • Vitamín A 5861.5 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.7 mg
  • Vitamín E 3.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Upečené maso nakrájíme na nudličky. Natvrdo uvařená vejce oloupeme a nakrájíme na osminky. Přidáme k masu, osolíme, okořeníme mletým pepřem a zalijeme majonézou, ve které jsme rozmíchali hořčici a nakrájené mladé cibulky.

Komentáře k receptu