Hruškovo-skořicové müsli
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 251 kcal
 - Sacharidy 41 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 8 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 35 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 426.4 mg
 - Vláknina 14921 mg
 - Vitamín A 14921 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 24.9 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyjeme a rozpůlíme hrušky, odstraníme jádřince a hrušky nakrájíme na malé kousky. Šťávou z citronu hrušky pokapeme.
 - 
                                2
Smícháme kyselé mléko nebo kefír s rozinkami a dochutíme sladidlem a skořicí.
 - 
                                3
Müsli ozdobíme slunečnicovými semínky.