Grilovaný tuňák v bylinkové marinádě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 380 kcal
 - Sacharidy 2 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 99 mg
 - Bílkoviny 59 g
 - Uhlovodany 2 g
 - Cholesterol 95 mg
 - Draslík 683 mg
 - Vláknina 1420.5 mg
 - Vitamín A 1420.5 mg
 - Vitamín B6 1.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.1 mg
 - Vitamín E 2.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Do misky vsypeme najemno nasekané bylinky a rozdrcený bobkový list. Přidáme hořičičné semínko, přilijeme citronovou šťávu a vše dobře promícháme.
 - 
                                2
Plátek tuňáka o hmotnosti 400-500g z bou stran potřeme připravenou marinádou.
 - 
                                3
Tuňáka položíme na gril a zprudka opékáme asi 5 minut z každé strany za častého potírání marinádou.