Salát z fazolí s vejcem

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 100 g Fazole bílé sterilované
  • 1 kávová lžička Pepř černý mletý
  • 1 kávová lžička Kmín drcený
  • 1 kávová lžička Citronová šťáva
  • 1 kávová lžička Extra panenský olivový olej citrónový
  • 1 ks Cibule
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Paprika červená
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 331 kcal
  • Sacharidy 40 g
  • Tuky 13 g
  • Sodík 387687 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 40 g
  • Cholesterol 245.3 mg
  • Draslík 1079.5 mg
  • Vláknina 18300 mg
  • Vitamín A 18300 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 106.1 mg
  • Vitamín E 2.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 12.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme natrvrdo a necháme vychladnout.

  • 2

    Cibuli i papriku nakrájíme na kousky a smícháme se scezenými fazolemi. Přidáme nasekanou petrželku, citronovou šťávu, olivový olej, kmín a osolíme a opepříme podle chuti.

  • 3

    Nakonec ještě ozdobíme vejcem nakrájeným na kolečka.

Komentáře k receptu