Pikantní vepřové kotlety

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 3 ks Vejce slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Vegeta
  • 3 stroužek Česnek
  • 1 kg Vepřové kotlety
  • 2 polévková lžíce Hořčice
  • 2 polévková lžíce Majolka
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • 1 polévková lžíce Worcester (worcesterská omáčka)
  • 1 polévková lžíce Polévkové koření Maggi
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 404 kcal
  • Sacharidy 2 g
  • Tuky 26 g
  • Sodík 182 mg
  • Bílkoviny 39 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 250.9 mg
  • Draslík 629.9 mg
  • Vláknina 358.2 mg
  • Vitamín A 358.2 mg
  • Vitamín B6 1.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.9 mg
  • Vitamín E 0.5 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Smícháme na marinádu suroviny - česnek, hořčici, majolku, olej, pepř, maggi, sůl, vegetu, vejce a worcester.

  • 2

    Na 3 dny do ní ponoříme maso.

  • 3

    Poté vyjmeme a na teflonové pánvi osmahneme.

  • 4

    Podáváme teplé.

Komentáře k receptu