Treska s bylinkami II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 55 kcal
 - Sacharidy 13 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 218 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 253.5 mg
 - Vláknina 2490.5 mg
 - Vitamín A 2490.5 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 43.5 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupanou cibuli a šalotku nadrobno nakrájíme a smícháme s nasekanými bylinkami.
 - 
                                2
Filety z tresky rozdělíme na 4 čtverce alobalu. Maso osolíme, opepříme a na každý filet položíme čtvrtku očištěné papriky, posypeme vrstvou bylinek s cibulí a šalotkou a přidáme pálivou papričku. Zakapeme citronovou šťávou a balíčky dobře uzavřeme.
 - 
                                3
Pečeme na plechu v troubě vyhřáté na 210°C asi 15 minut.