Soljanka z vepřového masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 258 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 21 g
- Sodík 159 mg
- Bílkoviny 12 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 44.4 mg
- Draslík 269.7 mg
- Vláknina 1330.5 mg
- Vitamín A 1330.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.4 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, okurky na drobnější kostičky. Maso uvaříme ve vodě a měkké nakrájíme na menší kostky.
-
2
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme protlak a lehce zasmažíme. Poté zalijeme vývarem, přidáme okurky, bobkové listy, maso, citronovou šťávu, sůl a asi 20 minuty vaříme.
-
3
Podáváme s kysanou smetanou, sypeme čerstvým koprem.