Hříbečky z mandlové hmoty

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 120 g Mandle
  • 120 g Cukr moučkový
  • 1.5 kávová lžička Kakao - prášek
  • 0.5 polévková lžíce Rum
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 195 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 1 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 25 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 149 mg
  • Vláknina 5212 mg
  • Vitamín A 5212 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 5.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mandle spaříme, oloupeme a jemně umeleme. Mleté mandle zpracujeme s cukrem a rumem do kompaktní hmoty.

  • 2

    Hmotu rozdělíme na dva díly, do jednoho zapracujeme kakaový prášek.

  • 3

    Tvoříme malé hříbečky, které necháme alespoň dva dny schnout.

Komentáře k receptu