Notice: Undefined variable: category_path in /var/www/clients/client0/web2/web/catalog/controller/product/recipe.php on line 342Warning: implode(): Invalid arguments passed in /var/www/clients/client0/web2/web/catalog/controller/product/recipe.php on line 342 Vepřové se znojemskou omáčkou a rýží | Receptarium.cz

Vepřové se znojemskou omáčkou a rýží

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 120 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 553 kcal
  • Sacharidy 77 g
  • Tuky 11 g
  • Sodík 6264 mg
  • Bílkoviny 34 g
  • Uhlovodany 77 g
  • Cholesterol 77.5 mg
  • Draslík 743.1 mg
  • Vláknina 17287.2 mg
  • Vitamín A 17287.2 mg
  • Vitamín B6 1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.8 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Hovězí maso odblaníme, osolíme ho a opepříme. Osmahneme na sádle po všech stranách, aby se zatáhlo a po chvíli ho vyndáme z hrnce ven.

  • 3

    Do výpeku z masa hodíme cibuli nakrájemnou na jemno a restujeme, dokud nezhnědně. Ke konci můžeme přidat trochu slaniny. Omáčka tak bude výraznější. Zaprášíme cibuli hladkou moukou,chvíli restujeme a podlijeme vlažnou vodou nebo bujónem.

  • 5

    Vrátíme do omáčky maso a necháme ho dusit dokud nezměkne, alespoň hodinu. Mezitím vedle na pánvi osmahneme okurky nakrájené na drobno s kousky párků.

  • 7

    Vyndáme maso a nakrájíme na kousky. Vrátíme ho nakrájené do omáčky a podáváme s uvařenou rýží. Posypeme osmahnutou okurkou

Komentáře k receptu