Zapékané brambory s vejci a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 493 kcal
 - Sacharidy 47 g
 - Tuky 26 g
 - Sodík 905 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 44 g
 - Cholesterol 276.6 mg
 - Draslík 1118.8 mg
 - Vláknina 16720.5 mg
 - Vitamín A 16720.5 mg
 - Vitamín B6 0.7 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17.6 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 16.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvařené brambory oloupeme, nakrájíme na kostky a opečeme v rozpáleném sádle.
 - 
                                2
Opečené brambory osolíme, okmínujeme a zalijeme mlékem s rozkvedlanými vejci. Posypeme nasekanou petrželkou, strouhaným sýrem a rychle zapečeme v troubě.
 - 
                                3
Podáváme ihned se zeleninovým salátem.