Salsa Fresca

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 6 ks Rajčata
  • 1 ks Chilli paprička
  • 1 ks Cibule červená
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Koriandr čerstvý
  • 1 polévková lžíce Limetková šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 72 kcal
  • Sacharidy 10 g
  • Tuky 4 g
  • Sodík 66 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 10 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 315.8 mg
  • Vláknina 4524.8 mg
  • Vitamín A 4524.8 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 20.6 mg
  • Vitamín E 0.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rajčata rozkrojíme, zbavíme semínek, nadrobno nakrájíme, smícháme s nasekanou cibulí, prolisovaným česnekem, najemno nasekanou chilli papričkou bez semínek, limetovou šťávou, olejem a nasekaným koriandrem.

  • 2

    Ochutíme solí a pepřem. Zakryjeme a necháme 30min odpočinout v lednici.

  • 3

    Salsu podáváme studenou nebo v pokojové teplotě ke grilovanému masu nebo zelenině.

Komentáře k receptu