Husí prsa na zázvoru

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 600 g Husí prsa
  • 30 g Sádlo škvařené
  • 200 ml Voda pitná
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 0.5 kávová lžička Zázvor mletý
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 493 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 47 g
  • Sodík 198 mg
  • Bílkoviny 17 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 7.3 mg
  • Draslík 11.2 mg
  • Vláknina 187.5 mg
  • Vitamín A 187.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.1 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Husí prsa zbavená kůže osolíme a posypeme mletým zázvorem.

  • 2

    Připravené maso nejdříve dusíme v kastrolu na sádle, aby nebylo suché.

  • 3

    Potom prsa zvolna dopékáme v troubě za občasného podlévání vodou a polévání vypečenou šťávou.

Komentáře k receptu