Husí prsa bejlík na zázvoru

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 55 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Sůl
  • 1 ks Husí prsa
  • 3 stroužek Česnek
  • 0.5 polévková lžíce Zázvor mletý
  • 1 polévková lžíce Husí sádlo
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 271 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 96898 mg
  • Bílkoviny 9 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 5 mg
  • Draslík 141.6 mg
  • Vláknina 2498.3 mg
  • Vitamín A 2498.3 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 5 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Zázvor, česnek a sůl utřeme. Do masa uděláme špičatým nožem otvory, do kterých dáme trochu směsi. Zbylou směsí potřeme povrch masa.

  • 2

    Jemně nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, vložím na ni připravená prsa a necháme je dusit do měkka za mírného podlévání.

  • 3

    Šťávu zaprášíme hladkou moukou a prsa dopečeme již odkrytá.

  • 4

    Jako přílohy podáváme jemné knedlíky, rýži nebo saláty.

Komentáře k receptu