Znojemský guláš II
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 227 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 7 g
- Sodík 2331 mg
- Bílkoviny 33 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 87 mg
- Draslík 115.1 mg
- Vláknina 5873.5 mg
- Vitamín A 5873.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.5 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1V kastrolu na větší části sádla zpěníme jednu oloupanou, nadrobno nakrájenou cibulli. Přisypeme mletou papriku a přidáme omyté, na kostky nakrájené hovězí maso. Opečeme po všech stranách, osolíme, mírně podlijeme vodou (nebo vývarem) a dusíme doměkka. 
- 
                                2Do hotového guláše přidáme okurky nakrájené na jemné nudličky a povrch posypeme kroužky cibule, osmaženými na zbylém sádle. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        