Hovězí guláš znojemský

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 140 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 50 g Okurky nakládané
  • 400 g Hovězí maso zadní
  • 2 ks Cibule
  • 1 ks Sůl
  • 2 polévková lžíce Olej stolní
  • 2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 119 kcal
  • Sacharidy 4 g
  • Tuky 5 g
  • Sodík 64733 mg
  • Bílkoviny 15 g
  • Uhlovodany 3 g
  • Cholesterol 39.9 mg
  • Draslík 63.9 mg
  • Vláknina 1375.3 mg
  • Vitamín A 1375.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.6 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na oleji necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibulku. Na ni přihodíme tuku zbavené maso nakrájené na kostky a lehce opečeme, podlijeme vodou a necháme zvolna dusit doměkka. Potom guláš zaprášíme moukou, přidáme nadrobno nakrájené kyselé okurky a ještě chvíli podusíme. Podle chuti dosolíme.

Komentáře k receptu