Diablos (sušené švestky v prosciuttu)

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 20

Suroviny

  • 60 g Sýr kozí
  • 100 g Prosciutto sušené
  • 20 ks Švestky sušené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 503 kcal
  • Sacharidy 128 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 20 mg
  • Bílkoviny 5 g
  • Uhlovodany 128 g
  • Cholesterol 2.4 mg
  • Draslík 1468.7 mg
  • Vláknina 29400 mg
  • Vitamín A 29400 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 1.6 mg
  • Vitamín C 1.2 mg
  • Vitamín E 0.9 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Švestky se pokusíme naplnit kozím sýrem, pokud se to nedaří, stačí dát tyto dvě ingredience k sobě.

  • 2

    Prosciutto nakrájíme na 10 tenkých plátků a ty pak ještě rozpůlíme.

  • 3

    Švestky spolu se sýrem zarolujeme vždy do jedné poloviny plátků prosciutta.

  • 4

    Troubu předehřejeme na 170 °C. Pečeme 15-20 minut do křupava.

  • 5

    Podáváme horké jako chutný předkrm.

Komentáře k receptu