Volské oko na toastu

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 1

Suroviny

  • 1 krajíc Toastový chléb - tmavý
  • 1 ks vajíčko
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 plátek Tvrdý sýr 30%
  • 1 plátek Vepřová Šunka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 65 kcal
  • Sacharidy 11 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 241 mg
  • Bílkoviny 2 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 3.8 mg
  • Vláknina 162.6 mg
  • Vitamín A 162.6 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejdříve si omyjeme a nakrájíme zeleninu dle našeho výběru, například okurka, paprika, rajčata, ledový salát.

  • 2

    Předehřejeme si pánev a necháme rozpustit trošku másla. Na pánev vyklepneme vajíčko, osolíme a opepříme. Chceme-li mít vajíčko tekuté tak jej neobracíme!

  • 3

    Než se nám vajíčko dodělá opečeme si toast, na plotýnce, druhé pánvi, v toastovači.

  • 4

    Na opečený toast, ještě teplý, položíme šunku a na ni hotové volské oko, na které dáme nakonec plátek sýra.

  • 5

    Podáváme s nakrájenou zeleninou a příborem, protože je to teplé a tekuté.

Komentáře k receptu