Kapr zapékaný s vejci a sýrem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 460 kcal
 - Sacharidy 4 g
 - Tuky 31 g
 - Sodík 353 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 1 g
 - Cholesterol 365.9 mg
 - Draslík 600.8 mg
 - Vláknina 535.5 mg
 - Vitamín A 535.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 7 mg
 - Vitamín E 1.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Porce očištěného kapra osolíme a poprášíme moukou.
 - 
                                2
Maso vložíme na rozpálené sádlo, posypeme utlučeným kmínem a opékáme asi 10 minut.
 - 
                                3
Potom shrneme k sobě vždy dvě porce a polijeme je rozkvedlanými vejci se strouhaným sýrem. V dobře vyhřáté troubě na povrchu zapečeme. Nakonec posypeme petrželkou.
 - 
                                4
Podáváme s bramborami a zeleninovými saláty.